Eerlijk gezegd denk ik dat we het te weinig hebben over online poker terwijl dit een zeer groot deel van de online gok markt uitmaakt. De reden dat we poker minder in het daglicht zeggen in onze blogs is omdat we willen zorgen dat onze lezers op de hoogtepoker blijven van de laatste trends in de online casino industrie – die immers een stuk minder publiciteit krijgt dan de (online) poker industrie.

Een spel van vaardigheid
Poker is groots, en online poker zo mogelijk nog veel groter. Bovendien is online poker een zeer heet hangijzer voor vele overheden rond de wereld omdat ze niet weten wat ze er mee aan moeten. De mening over poker is namelijk zeer verdeeld. Daar waar we allemaal weten dat bijvoorbeeld een spel als Roulette een spel van pure kans is waar je geen enkele invloed kunt uitoefenen op de uitkomst van een ronde, daar is de mening over poker niet zo rechtlijnig. Veel poker spelers zien poker namelijk hoofdzakelijk als een spel van vaardigheid. Je kunt leren om beter te worden in poker en hiermee je kans op winst te vergroten. Dat maakt het voor de wetgeving een lastig verhaal om het te laten vallen onder de kans spellen. Maar goed, we zullen je niet lastig vallen met de wereld wetgeving problemen.

Poker evenementen
Iets om echt naar uit te kijken, zeker als je enige kennis hebt van poker, is dat de finale van de World Series of Poker er weer aan zit te komen. De November Nine zoals de finale poker tafel wordt genoemd is bekend en de spelers zijn een gevarieerd gezelschap met zeer jonge spelers en een aantal veteranen. Het zal dus zeker weer een hete strijd worden om de titel “Beste poker speler van 2011” en die felbegeerde gouden bracelet die er te winnen is (om het over de vele miljoenen dollars maar niet te hebben).

Maar om je een beeld te geven hoe poker te leren valt halen we de nummer 1 poker speler van de November Nine 2011 even aan – Martin Staszko. Deze Tsjechische poker speler is 35 jaar oud en speelt al enige tijd poker. Door zijn volharding in het leren spelen van poker heeft hij zich weten op te werken tot de finale tafel van het poker evenement World Series of Poker 2011. Martin werkte als arbeider in een auto fabriek. Zo zie je maar, aan de poker tafel zijn rangen en standen niet aan de orde. Wie de beste bluf heeft, is de winnaar van de poker tafel.

Speel nu online poker
Ondanks dat we het hier niet vaak over poker hebben willen we hier dit keer toch even een belangrijk poker evenement aanhalen – de World Series of Poker November Nine. De November Nine is de finaletafel van het meest prestigieuze poker evenement van het jaar. Ook dit jaar staat er weer een zeer gemêleerd gezelschap aan de start van deze poker finale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *